Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type relatiegeschenk*
Bedrijfsnaam: *
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Vergelijk relatiegeschenken leveranciers

Kerstpakketten- promotie artikelen - Bedrijfskleding- gadgets

Meer over relatiegeschenken


Relatiegeschenken zijn allang niet meer de paraplu’s, wijnflessen of aanstekers met een logo van het bedrijf erop gedrukt. Tegenwoordig kan vrijwel ieder product worden ingezet als relatiegeschenk. En dan in oplages van tien tot soms wel tien duizend(en).

Promotiemiddel
Een relatiegeschenk wordt in plaats van een geschenk voor relaties veel vaker ingezet als promotiemiddel van uw bedrijf of product/dienst aan uw doelgroep. Door de juiste  gadget in te zetten bij uw doelgroep kunt u inspelen op behoeften en emotie.  Veel effectiever dus als een (tijdelijke) reclame.

Klantbehoud
Desalniettemin worden relatiegeschenken nog veel ingezet ten behoeve van het klantenbehoud. Een klant behouden is over het algemeen makkelijker dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Ook hier geldt: een relatiegeschenk dat inspeelt op behoefte en/of emotie, dan wel de identiteit van uw bedrijf weet uit te dragen is voor een relatie een stimulans u te herinneren.

Relatiegeschenken bestellen
De meeste relatiegeschenk leveranciers bieden zowel een hard-copy als een digitale catalogus aan waar u als klant uit kunt bestellen. U kiest uit een het basis product en indien gewenst kunt u het product voorzien van een op maat ontworpen opdruk van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam. Over het algemeen geldt: Hoe meer uw besteld, des te lager de kosten per product worden.

Meerdere aanbieders, één product
In “relatiegeschenkenland” zien we dat er vele aanbieders zijn van relatiegeschenken. Deze leveranciers bieden de klant veelal dezelfde soort producten, met dezelfde mogelijkheden. Het enige wat verschilt is de prijs.

Wanneer u weet welk product u wilt bestellen, of wellicht wilt laten ontwikkelen, is het handig deze aanvraag bij diverse leveranciers te deponeren.  U krijgt diverse offertes die voldoen aan uw wens en kunt ze met elkaar vegelijken. Zo weet u snel waar u het meest kosten effedctief uw aankoop van relatiegeschenk kunt doen.